La Banda Simfònica de Reus guanya el primer premi al Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida "Fem Música"

2016-07-04 23:46

La formació de la capital del Baix Camp s'ha proclamat campiona aquest diumenge de la primera secció del concurs “Fem música” de Lleida on ha obtingut la major puntuació de la història del festival. Es tracta de la segona edició del certamen i la primera vegada que hi ha una categoria de 60 fins a 80 músics on ha participat la BSR.

Preparar un certamen moltes hores d’assajos i de preparació. El seu director Joan Ramon Reverté valora positivament la seva participació i explica que “estan molt contents pel treball que s’ha fet i per com es va tocar”. Remarca Reverté que “el més important era transmetre emocions amb la nostra música”.

Es tracta del tercer festival al que participa la banda des de la seva fundació l'any 2008. Des de l’agrupació creuen que aquestes activitats els serveixen per poder treballar amb compositors i directors de renom i per crèixer a nivell tècnic fent més cohesió de grup.

En un certamen sempre es fa un pasdoble de presentació i en aquest cas la Banda Simfònica de Reus va escollir Traner, de Rafael Talens, una obra obligada per a totes les bandes participants, Rebroll, de Salvador Brotons. Finalment l’obra lliure que van interpretar va ser Expeditiond’Oscar Navarro.

La BSR aprofita aquest premi per afrontar amb il·lusió la temporada vinent on té previstos projectes molt ambiciosos.