El pròxim diumenge comença una nova edició del cicle "Reus a 4 Bandes"

2016-04-10 23:10

El cicle de concerts “Reus a 4 Bandes”  que organitza la Banda Simfònica de Reus comptarà aquesta edició amb les formacions convidades de Rossell (Associació Filharmònica Rossellana), Alcanar (Banda Municipal d’Alcanar) i Banda del Pare Manyanet de Reus.

Aquest cicle s’iniciarà el proper dia 17 d’Abril.  La Banda de Rossell oferirà el programa de concert que està preparant per al Certamen Provincial de Bandes de Castelló i per tant un grau de qualitat molt alt i atractiu per al nostre públic. Les obres que ens oferiran són :

LUCÍA ANGLÉS (pasdoble) de Pablo Anglés Galindo

RÍO ABAJO (poema simfònic) de Manuel Berná García

SENDES de Jose Alberto Pina

Totes dirigides per el seu director Josep Rangel i Reverté.

 

La BSR per la seva part ha preparat un monogràfic del compositor Tomàs Simon Plazas, saxofonista, director i compositor d’Amposta, que ha obtingut diferents premis de composició. El propi compositor estarà present al concert per dirigir una de les seves peces i oferir-nos alguna sorpresa més. En el mateix programa tindrem com a trompa solista al nostre músic Andreu Gasull Catà, que actualment està realitzant estudis de post-grau de trompa a la Brass Academy d’Alacant.

El programa serà el següent :

MONTSIANELL (pasdoble)

HORNLAND (per a trompa i banda)

LA VIA AUGUSTA (fantasia per a banda)

LA LLEGENDA DE SANT JORDI (poema simfònic)

 

Aquest concert serà, com us dèiem, el dia 17 d’Abril a les 18 hores al Teatre Bartrina.

 

 

Us esperem!!!