Divendres dia 20 de novembre a les 21h. Concert de Santa Cecília

15.11.2015 19:21

La Banda Simfònica de Reus us convida el pròxim dia 20 de novembre a les 21 hores a assistir al concert anual de Santa Cecília que tindrà lloc al Teatre Bartrina de Reus.

Santa Cecília sempre és un concert especial per als músics. Es celebra la patrona de la música, però per sobre d’aquest fet celebrem el fenomen social Banda de Música. Un fet social que comporta el haver treballat intensament tots plegats, el haver conviscut junts mostrant la nostra solidaritat i respecte amb els companys, i ho hem assolit fent allò que ens agrada que és música. I tot amb un objectiu ben clar : fer gaudir de la música al nostre públic, alhora que nosaltres en gaudim interpretant-la.

És evident doncs aquest fenomen social de la nostra entitat que concentra moltes persones en el seu treball diari i que a més de promoure valors i aprenentatges en aquests que la formen, eleva el nivell cultural de la societat reusenca oferint-los uns concerts de qualitat.

Aquest concert també és el moment en el que aprofitem per a donar la benvinguda a aquells nous músics que durant aquest any s’han incorporat o s’incorporen a la BSR.

És per a nosaltres un orgull veure nous membres que entren a formar part de la nostra banda i veure que l’entitat té nous músics i nous socis, als que volem agrair la seva fidelitat i col·laboració.

 

El programa serà:

1a part

 Music for a Solemnity                     Jan de Haan (1951)

Lux Aurumque                                Eric Whitacre (1970)

 Planet Earth                                     Johan de Meij (1953)

III. Mother Earth

 

2a part

The Witch and the Saint                Steven Reinecke (1970)

Jericho                                              Bert Appermont (1973)

 

 

Us hi esperem a tots,