Del Rock Català a la Música Electrònica

2016-12-21 21:12

 

La Banda Simfònica de Reus aposta per un recorregut per diferents estils per al seu concert d'aniversari.

 La Banda Simfònica de Reus (BSR) celebra nou anys d'història i el pròxim dia 3 de gener oferirà un repertori “diferent” en el tradicional Concert d'Aniversari a les 21.00h al Teatre Bartrina de Reus.

 

El cantautor reusenc Joan Masdéu interpretarà durant el concert diversos temes propis, acompanyat per la BSR que interpretarà arranjaments realitzats pel compositor de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) Josep Ignasi Reverté i pels músics de la BSR Adrià López i Marc Vall.

El concert acabarà amb música house arranjada per a banda amb bases electròniques. El DJ i artista digital Pere Vicalet, músic i compositor valencià de molta projecció, presenta una proposta adaptada al context bandístic tenint en compte la seva experiència en el sector a més de la seva formació com a director.

La BSR assegura que en aquest concert “serà difícil no cantar o estar assegut a la cadira” perquè la música de la banda farà moure el cos als assistents.

 

La Banda Simfònica de Reus neix el 2007 formada per alumnes i ex-alumnes del Conservatori de Reus i d'altres entitats i col·lectius de la ciutat amb la voluntat de recuperar la tradició centenària de banda de la ciutat. Durant aquest temps ha realitzat concerts en diferents punts del territori català i espanyol i ha obtingut el primer premi en els certàmens Vila de la Sénia i el Fem Música de Lleida.