Aquest dissabte dia 12 a les 17:00 hores La Banda Simfònica de Reus competirà pel primer premi del Certamen Internacional de La Sénia

2014-04-09 15:18

- L'altra formació finalista és la "Asociación Músico Cultural Eldense", de la localitat alacantina d'Elda 

- És el segon cop que la BSR arriba a la fase final del certamen, que ja ho havia fet l'any 2010 

-La formació estarà acompanyada per un bon nombre de simpatitzants que es desplaçaran al auditori de la vila del Montsià.

La  Banda  Simfònica  de Reus  competirà  aquest  dissabte a  la  tarda  pel primer premi  del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de La Sénia.  Quatre anys  després  d'haver  disputat  amb altres  tres  bandes  de l'estat i de Portugal la fase final del certamen, ara  disputarà la final de la secció segons  (fins  a  100 components)  amb la  banda de la Asociación Músico Cultural Eldense. 

Serà el proper dissabte a les 5 de la tarda, i en la seva actuació interpretarà tres peces,  tal  i  com marquen les bases del certamen.  En primer lloc un pasdoble de presentació (Fina Blasco, de Rafael Talens), l'obra obligatòria (Obertura  Centenari,  de Santiago Quinto Serna)  i  l'obra  lliure (Extreme Make Over,  de Johan de Meij).  Prèviament  a l'actuació les  dues bandes faran una cercavila pels carrers de la Sénia.

Durant més de cinc mesos la BSR s'ha estat preparant de forma extensa i intensa per aquesta actuació i  ha comptat amb la presencia de diferents directors de formacions semblants de tot  l'estat  així  com de professors dels diferents instruments i de diversos centres superiors.

La vuitantena de músics (la formació al complert) que es desplaçarà a La Sénia, i que interpretarà el programa previst, estaran acompanyats per un bon  nombre  de  familiars  i  simpatitzants  que  es  desplaçaran  amb  els autocars que ha organitzat la mateixa banda.